IJVV F7 2 - 1 (1 - 1) BAS JO9-3
27-3-2010, 11:00 uur
Den Uithoek, Bergweg 10 D IJsselmuiden

YVV F7 - BAS F3

Al voor de wetstrijd was Lars gevallen. Gelukkig met een pleister kon hij gewoon weer mee doen. Daarna had Jay een bal tegen zijn hoofd en Jay liep ook nog tegen een paal. Ik, Amy had een bal uit de rivier (lees: sloot) gehaald. Mart, Maxwell en Bram staan nu reserve. Goede aanval van Stef en Ryan waar een hoekschop uit kwam maar helaas bleef het 0-0 Hierna volgde 2x een goede aanval van YVV, bij de 2e een hoekschop waar gelukkig niets uit kwam. Wel een aanval van BAS met Ruben alleen voor het doel van YVV, maar weer helaas. Een aanval van YVV waar 1-0 uit kwam en in de 10e minuut kwam Bram erin en ging Lars eruit. In de 12e minuut Stijn eruit en Maxwell erin. In de 15e minuut na een vrije trap van Maxwell 1-1 door Ryan. Ruben eruit en Mart erin. In een mooie aanval van Ryan bleef het 1-1. Het is rust.

2e helft gaat Lars keepen. Ryan, Matthijs en Calvin zijn wissels. Ryan staat op wissel en vind dit niet zo leuk, maar later mag hij er weer in. Mart kwam mooi naar de goal, maar bleef 1-1. Calvin gaat er na 10 min in en Mart eruit. Het was een hands van Calvin, dus er kwam een vrij trap voor YVV, ze hadden bijna de bal in de goal, maar gelukkig niet gescoord. Ryan neemt een hoekschop, maar geen resultaat na worsteling. Het is een spannende wedstrijd, gaat veel op en neer. Ruben is een goede en stevige verdediger. Lars houdt nog een prachtig schot tegen. Hier volgt een hoekschop uit en jammer, YVV scoort. Het is 2-1 geworden. Het was een spannende wedstrijd.