Bekerwedstrijd
7-9-2010, 18:30 uur
Cellesbroek-Middenwetering, Buitenbroeksweg 2 Kampen

Goahead Kampen F4 – BAS F3

Om 17.18 vertrokken we met 10 spelers richting Kampen, waar we om 18.30 uur moesten aantreden tegen de plaatselijke F4. Na het zoeken van het goede veld werd er mooi op tijd gestart met de wedstrijd. Na een moeizaam begin werd BAS steeds sterker. Dit resulteerde in de 0-1 van Samir na een goede solo. Nog niet bijgekomen van de 0-1 lag de bal al weer in het netje. Weer een goede actie van Samir en hij maakte er keurig 0-2 van. Goahead werd iets beter, maar BAS had een prima achterhoede met Stijn en Calvin. Ook onze keeper, Lars, deed het uitstekend in de 1e helft. Hij pakte een aantal ballen en keek ze netjes naast het doel. Na een overtreding op Samir mocht Robin aanleggen voor de vrije trap. Zij krulde de bal over de muur in de linkerkruising, 0-3. Dit was tevens de ruststand, waar ook nog een doelpunt van onze jongens om onduidelijke redenen werd afgekeurd.

In de 2e helft beloofde de trainer van de thuisploeg een andere ploeg. Inderdaad, Goahead werd sterker en BAS moest in de verdediging. BAS bleef overeind. Jay, de nieuwe keeper van BAS stond prima te keepen. BAS kwam er af en toe gevaarlijk uit en had de wedstrijd definitief kunnen beslissen. Toch werd de druk op het doel van BAS te groot en de 1-3 viel binnen. De thuisploeg zette aan en een paar minuten later werd het 2-3. Alles in Kampen draaide om winst voor de plaatselijke F4. De kast werd helemaal leeg gehaald door een ieder met een geel/rood hart. Helaas voor hun was er nog een perfecte counter van onze jongens. Het was weer Samir die de bal oppikte en kon dribbelen richting doel. Hij zette de eindstand op 2-4. De vreugde was groot bij de jongens en gingen met een prima gevoel onder de douche, waar een klein feestje werd gevierd alsof de Europacup 1 gewonnen is. A.s zaterdag hopen we het een vervolg te geven als we moeten aantreden tegen ASVD F7.