Zaterdag 2 oktober BAS-HIERDEN

Iedereen heeft er weer zin in!

Beide partijen hebben rood wit als kleur, dusssss je ziet bijna geen verschil, gelukkig heeft de club Hierden blauwe hesjes mee!

We starten met 9 spelers per team in het veld.

Vanaf het begin word er veel op de kant van onze jongens gespeeld in de 9e minuut red onze keeper Lars een doelpunt en het blijft 0-0.

Maar het lukt de jongens van Hierden toch en in de 11e minuut scoren ze…………….0-1!

Ondanks goede inzet van de verdediging, Stijn en Calvin en Mart komt het 2e doelpunt in de 16e minuut…………0-2!

Hierna volgt al snel in de 18e minuut het 3e doelpunt tegen…….0-3!

Hierna word het even erg spannend Samir heeft een hele mooie actie maar …………mist het doel erg jammer maar mooi geprobeert.

In de 23e minuut word doelpunt 4 gemaakt…….0-4!

De jongens vechten de hele wedstrijd om een doelpunt te maken maar in de eerste helft was Hierden beter ondanks een paar goede pogingen van onze jongens.

Na wat peptalk in de rust beginnen de jongens weer met frisse moed.

Jay staat nu op keep.

En ja na 5 minuten een snelle actie van Calvin die vlak voor het doel de bal afgeeft aan Samir, wil dan op het doel schieten maar word klem gelopen door de jongens van Hierden.

Jammer!

Even later Lost Samir een mooi schot op het doel maar die gaat net naast.

In de 10e minuut houd Jay een fantastische harde schot van Hierden tegen, knap gedaan hoor!

Maar Hierden blijft komen en scoort in de 20e minuut de 5e goal…………..0-5!

En gelijk achter elkaar vallen de 6e en 7e goal voor Hierden en dan is de wedstrijd voorbij…………eindstand 0-7!

Hierna nog wat Penalty’s geschoten, goed gedaan van onze jongens er gingen er een paar erg mooi in.

En Jay hield er ook een paar goed tegen.