BAS JO9-3 3 - 1  Nunspeet F4
20-11-2010, 09:00 uur

Zaterdag 20 november de dag van de intocht van Sinterklaas!

Ja, vandaag een bijzondere dag! Sinterklaas komt aan in Biddinghuizen city. We kunnen het niet maken om vandaag geen winst te boeken, wie weet zijn er Pieten die scouten vandaag…
Nunspeet F4 staat op het menu vandaag, de selectie is compleet. Spanning is voelbaar en we starten vol overgave. De tactiek die is doorgesproken in zorgvuldige voorbereiding door Carl en Angelique slaat aan, druk zetten en gas erop onder leiding van een echte scheidsrechter, cool.
Duidelijk is de trainingsarbeid van afgelopen weken zichtbaar en wat een inzet van de mannen. Toch slagen we er niet in om een doelpunt te maken, verschillende kansen maar we maken het niet af. Supporters worden ongeduldig en na 12 minuten wissel lenmet verse benen en weer verschillende kansen. Nunspeet heeft het moeilijk.
Rust. Teambespreking en duidelijke aanwijzingen van de leiding. We gaan weer los, maar, ja dan gaat het mis. Nunspeet heeft duidelijke instructie om er vol op te gaan, met resultaat een doelpunt. Gefeliciteerd ,maar dit zal toch niet gebeuren, vanmiddag Sinterklaas intocht en verliezen…
Nee hoor Samir komt erin en met fantastisch spel van Jasir welke keihard werkt wordt het 1-1.
En dan krijgen we zelfvertrouwen, met inzet van het gehele team gaan we van 1-2, naar 1-3 in de laatste minuten. Jammer dat de scheids affluit want we draaien nu op volle toeren.

Jongens super gedaan en zeker weten dat er pieten zijn die dit resultaat hebben gezien!
Op naar de training, blik vooruit naar zaterdag op de volgende pot.