Zwolle SV F5 1 - 8 (1 - 5) BAS JO9-3
2-3-2013, 09:00 uur
De Marslanden, Hyacinthstraat 66 Zwolle

2e wedstrijd

Na alle trainigen en wedstrijden die niet door gingen dan toch weer een competitie wedstrijd tegen S.V Zwolle.
De wedstijd ging voortvarend van start, Michael scoorde 2 keer in de eerste 5 minuten, de tweede goal was de mooiste hij maakte hem met z,n LINKER voet.
De rest van eerste helft ging snel voorbij we scoorden nog 3 keer Jasper 2 en Gerben 1 keer, ook kregen we tussendoor nog een doelpunt tegen door een klein foutje van onze keeper (Kevin).
In de rust weer gewisseld van keeper Len voor Kevin.
daarna snel weer beginnen, maar het ging niet zo gemakkelijk meer, de tegenspelers gingen beter verdedigen en daardoor ging het scoren wat moeilijker maar toch scoorde Kevin nog 2 keer en Patrick nog 1 keer. Maar toch een mooie uitslag van deze wedstrijd 8-1.