BAS JO9-3 - Go Ahead K. F8 : 2-1

BAS JO9-3 2 - 1  Go Ahead K. F8
9-3-2013, 10:00 uur

spannende wedstrijd 9 maart

Op deze regenachtige zaterdagmorgen kwamen we met z’n tienen het veld op. Na een gesprekje met Gerrit gingen we beginnen met de eerste helft. We moesten tegen Go Ahead Kampen. We begonnen sterk. We misten al direct een kans. De tegenstanders waren goed want we kwamen niet tot scoren. Ook schoot Kevin op de paal en Len op de lat . Ondertussen werd er vaak gewisseld om allemaal maar te kunnen spelen en langs de kant niet te koud te worden (door alle regen werd het nog kouder)Mike werd als eerste gewisseld voor Len. Aan het eind van de eerste helft schoot Tim nog een keer op de lat. Toen ging de bal zomaar naar ons doel en we probeerden heel goed te verdedigen en dat lukte doordat Patrick de bal weg schoot. De bal kwam in de handen van Dion en hij schoot uit. Maar helaas kwam de bal bij de tegenstander terecht en rolde de bal zomaar in ons doel. Jammer we stonden met 1 nul achter. Gelukkig floot de scheidsrechter en toen kon Gerrit ons weer oppeppen voor de tweede helft. Hij zei dat we heel goed speelden en dat we goed moesten samenwerken. De tweede helft was heel spannend. Dion ging als spits spelen en Micheal werd onze keeper. We waren veel voor de goal te vinden. De keeper haalde een paar ballen van Kevin en Gerben van de lijn en Kevin schoot ook nog een keer naast. We kregen een hoekschop en die nam Gerben. Via de keeper kwam die zomaar in de goal. Gelukkig 1-1. Daarna gingen we proberen om er 2-1 van te maken. Iedereen deed heel goed best. Jasper maakte een paar mooie acties. Na een mooie actie kreeg Gerben de bal en schoot hem zo in de goal. Het was toen 2-1. Het werd nog even heel spannend omdat de tegenstander heel gevaarlijk voor onze goal kwam. Zenar schopte de bal net weg. De scheidrechter floot af en wij hadden de wedstrijd gewonnen. Na penalty’s schieten gingen we gauw onder de douche om weer warm te worden