BAS F3-Dos KampenF13

Zaterdag 11 mei 2013!
Om 9.30 verzamelt de F3 en iedereen heeft er veel zin in !!
Vandaag spelen we tegen Dos Kampen F13.
We spelen 8 tegen 8, en Gerben staat de eerste helft op doel. Voor dat we( het publiek) het door hebben heeft Lars zijn eerste vol treffer al gemaakt. De verdediging van Patrick en Sanar staat goed opgesteld en er volgt een doelpunt van Jasper en weer één van Lars. Kevin scoort dan 2 keer achter elkaar en het is 5-0. Jasper denkt Lars 2 doelpunten en Kevin 2 , dat wil ik ook en de 6-0 word gemaakt. Daarna maakt Tim bijna de volgende goal met een mooi schot maar helaas de bal gaat net over het doel.
Michael wordt getackeld en moet even het veld verlaten, De tegenpartij is zo sportief dat er bij hun ook even één speler tijdelijk het veld verlaat. Gelukkig valt de blessure mee en kan hij even later de wedstrijd weer hervatten.
De scheidsrechter is niet geheel op de hoogte van de speel tijd, dus vandaag een extra lange wedstrijd. De tweede helft begint (heel) spannend met wat kansen voor de tegen partij. Nu staat Sanar op doel, maar hij krijgt het later toch weer wat rustiger. Kevin gaat als een speer en is niet meer te houden 7-0 8-0 9-0 en 10-0 zijn het gevolg. Patrick , Michael Gerben zijn ook lekker aan het voetballen. En maken de weg vrij voor nog meer kansen. Wederom heeft Tim een mooie kans maar helaas nu tegen de lat. Lars vindt 10-0 blijkbaar nog niet genoeg en hij zet er nog 2!!
Dan volgt het fluit signaal! 12-0 Goed gedaan mannen ! Nog 2 wedstrijden te gaan……