BAS JO9-3 - HTC F4 : 7-1

BAS JO9-3 7 - 1  HTC F4
25-5-2013, 10:00 uur

kampioenswedstrijd

De laatste wedstrijd van de competitie, het is erop of eronder voor de jongens,de zenuwen gieren door de lijfjes van de kleine profs maar natuurlijk ook van de ouders die ook fanatiek mee doen.
De wedstrijd wordt vol overgave gespeeld. Team BAS en team HTC spelen vol overgave, door de goede keeps (Dave) en onze verdediging(Sanar en Patrick) is het zeer moeilijk voor de tegenpartij om te scoren.
In de 10e minuut toch het eerste doelpunt voor BAS gescoord door Kevin, kort daarna scoorde HTC ook z'n eerste doelpunt. De pot voetbal blijft er spannend , het tweede doelpunt word voor de rust gemaakt door opnieuw Kevin.
De 2e helft start (keepers wissel Dion voor Dave) en ze gaan er allemaal weer fanatiek tegenaan, het doel is natuurlijk winnen.
In de 25e minuut scoorde Michael het 3e doelpunt en direct ook het 4e voor BAS. De tegen partij wordt erg fanatiek in het verdedigen, maar Tim weet na een lange solo toch het 5e doelpunt te scoren voor BAS. De stand is inmiddels 5-1 met nog een paar minuten te gaan om het kampioenschap te vieren, het 6e doelpunt wordt gemaakt door Gerben na een geweldige voorzet van Jasper. In de laatste minuten weet Kevin nog een keer te scoren. Einde wedstrijd om 10.35 gewonnen met 7-1 en nu tijd om ons kampioenschap te vieren.