BAS JO9-3 1 - 5  DOS Kampen F10G
3-5-2014, 10:00 uur

Bas F3 – Dos Kampen F10

Bas F3 speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen F10 van Dos Kampen. Het zonnetje was erbij dus dat was alvast een goed begin!
Minder mooi was dat keeper Dennis zijn pols heeft gebroken en kon dus niet meespelen. Daarom moest reserve keeper Jordy in actie komen. Dos staat op de derde plaats, en Bas op de zesde plek van de competitie dus deze wedstrijd zou er goed gevoetbald moeten worden om de wedstrijd te winnen!

De eerste 10 minuten begonnen niet zo goed, er werd steeds op de helft van Bas gevoetbald en het lukte Dos al snel om op 2-0 voorsprong te komen!
Dat beloofde niet veel goeds maar het lukte Bas ,dat steeds beter ging spelen, om deze stand lang vast te houden! Er werd goed verdedigd door Lars en Carl en Jordy wist heel wat doelpunten te voorkomen door goed keeperswerk.
Julian GL en Kaj waren druk op het middenveld, dan weer verdedigend en dan weer in de aanval.

De tweede helft er werd door Bas steeds meer aangevallen,
Dionne trok met de bal een sprintje langs de lijn naar voren maar werd helaas onderschept.
Ook het schot op doel van Hidde werd tegen gehouden.
Er werd feller gespeeld door Bas maar helaas bleef Dos scherp en kregen zij veel kansen.
Julian v G schoot een paar keer op doel maar de keeper van Dos was alert en liet zich niet makkelijk uitspelen. En ook de verdediging van Dos was snel! Toch lukte het Kaj om te scoren! Hij maakte 3-1.

Uiteindelijk werd het 5-1 maar Bas heeft zich zeker niet weg laten spelen door deze 3e-plekker!