BAS JO9-3 - DSV '61 F3 : 11-1

BAS JO9-3 11 - 1  DSV '61 F3
8-4-2015, 18:30 uur

Vlotte winst in midweekse wedstrijd

BAS F3 heeft vanavond eigenlijk te gemakkelijk gewonnen van DSV F3 met maar liefst 11-1.

Het krachtsverschil was te groot. DSV F3 uit Doornspijk is een jonge ploeg met allemaal jongens en meisjes die nog maar net voetballen. Desalniettemin was het begin van de wedstrijd voor onze gasten. Wij begonnen slap en probeerden tot twee keer toe de bal voor het doel langs uit te verdedigen. De laatste keer maakte de spits van DSV hier slim gebruik van en scoorde de 0-1.
Gelukkig maakte Job snel gelijk en daarna was de ban weer gebroken. Nog voor rust scoorde Hidde vier maal op rij. We hadden veel vaker een doelpunt kunnen maken, maar met name Hidde ging te vaak voor eigen succes. Vooral Roos was overigens goed op dreef, ze werkte hard en lijkt een echte avondvoetballer.
Een 5-1 ruststand dus. Shirley ging de tweede helft weer voetballen en Roos trok haar eigen handschoenen aan. Gerben zette de boel nog even op scherp en vertelde dat we meer moeten overspelen.
Na rust schoot Job van grote afstand op doel. De keeper van DSV stond niet helemaal goed op te letten en liet zich dus verrassen. Djairo rondde vervolgens een mooie solo zelf af, toen was het alweer 7-1.
De laatste 10 minuten begonnen Job en Hidde aan een onderlinge strijd van wie de meeste doelpunten zou maken. Met twee goals trok Job de stand gelijk, echter daarna scoorde Hidde toch nog twee keer.
Eigenlijk te gemakkelijk gewonnen dus. Voor beide ploegen helaas niet echt leerzaam. Zaterdag moeten we alweer aan de bak voor onze volgende wedstrijd, dan opnieuw thuis tegen Swift F5.
Dit verslag is mede mogelijk gemaakt dankzij Petra, de moeder van Joey. Zij heeft de scores bijgehouden op haar telefoon.