Bekerwedstrijd
23-8-2014
De Maten, De Maten 2 Kampen

Moeilijk begin

Alle begin is moeilijk blijkt maar weer. Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van BAS F3 voor dit seizoen. Een hele nieuwe ploeg met voornamelijk mini's van vorig jaar en enkele spelers die vorig seizoen ook al meededen in F3.
We vertrokken eigenlijk iets te laat naar Kampen en daarom moesten we vrij koud aan de wedstrijd beginnen. Met de tegenstander was afgesproken om 8 tegen 8 te voetballen en daardoor hadden we twee wissels.
Het begin ging nog gelijk op, maar na een minuut of tien bleken de spelers van Dos Kampen F7 toch iets meer ervaren . Bij de rust stond het 5-0, ondanks overigens uitstekend keeperswerk van Hidde.
Na de rust ging het voetballen een stuk beter. We konden meer van het doel af voetballen en verdedigend stonden we beter ons mannetje of vrouwtje. Halverwege de tweede helft maakte Joey onze eretreffer. Hij kreeg daarbij een beetje hulp van de keeper van Dos Kampen.
Volgens de officiële papieren was de einduitslag 10-1. Jammer eerste verlies, maar daar zetten we ons wel weer overheen. De penalties werden wel erg goed genomen.