BAS JO9-3 - Hatto Heim F4 : 2-4

BAS JO9-3 2 - 4  Hatto Heim F4
30-8-2014, 10:00 uur

Klein verlies tegen Hatto Heim

Na de behoorlijke nederlaag van vorige week tegen Dos Kampen heeft F3 zich vandaag goed hersteld. De wedstrijd tegen Hatto Heim ging zeker de eerste helft gelijk op. Er waren wat kansjes over en weer. Met name Roos had wat pech in de afronding. Verder hield Hidde met een aantal dappere reddingen zijn doel lange tijd schoon.
Net als wijzelf heeft Hatto Heim een paar goede meiden in hun team. Eén van hen wist vlak voor rust een doelpunt te maken. De ruststand was dan ook 0-1 voor onze gasten.
Na rust was de concentratie even iets minder. Met name het uitverdedigen liep moeizaam. We kregen de bal niet goed weg bij ons eigen doel en daarmee kreeg Hidde het steeds drukker. In 10 minuten tijd liep Hatto Heim uit tot 0-4.
Gelukkig liet F3 daarna de moed niet zakken. De druk op Hatto Heim werd opgevoerd en we kregen een aantal goede kansen, maar waren niet gelukkig in de afronding. Joey schoot een keer op de paal en Job en Djairo vlak voorlangs.
Met nog 5 minuten te spelen nam Shirley een corner heel slim kort op Job. Die bedacht zich geen moment en schoot de bal onhoudbaar in de korte hoek, 1-4 dus. Maar de F3 wilde meer. In één van de laatste aanvallen kreeg Sam van Eck de bal aangespeeld met z'n rug naar het doel. Als een volleerde spits draaide hij kort om z'n as en schoot de bal strak langs de keeper.
Uiteindelijk een prima wedstrijd ondanks de nederlaag. F3 heeft laten zien over veerkracht te beschikken. Volgende week spelen we onze laatste bekerwedstrijd en daarna wacht de competitie.