DSV '61 F2 0 - 7  BAS JO9-3
27-9-2014, 09:00 uur
De Haere, Haerderweg 19 Doornspijk

Ruime overwinning in Doornspijk

Bam 0-7 tegen DSV F2 in Doornspijk, met drie goals van Hidde, twee van Job en twee van Sam van Eck.

Het was vanmorgen vrij vroeg en mistig toen we op pad gingen voor onze tweede competitiewedstrijd. Via allerlei mooie kronkelweggetjes leidde leider Gerben ons naar het sportveld van DSV in Doornspijk.
Daar aangekomen duurde het even voor we duidelijkheid hadden over wie zou gaan keepen. Hidde bood zich aan voor de 2e helft, maar niemand wilde op doel beginnen. Zowel Sam Dodde als Joey hadden weinig zin. Toen wierp gelukkig Shirley zich op als reddende engel. Zij keepte uiteindelijk de hele wedstrijd en hield de nul, tot aan de penalties.
Al aan het begin van de wedstrijd had BAS F3 het beste van het spel. Het duurde echter tot de 10e minuut voordat we scoorden. Job brak de ban met een mooi diagonaal schot vanaf rechts strak in de linker hoek. Daarna was de beer los en scoorde Hidde voor rust nog twee keer en ook Sam van Eck pikte zijn doelpuntje mee.
Na rust ging BAS vrolijk verder met goed voetballen. Lieke miste een mooie kans op 0-5. Even later echter lukte het Job wel om de vijfde treffer te maken. Na een mooie vrije trap kwam hij vrij voor de keeper en maakte daarbij geen fout. Vervolgens scoorden zowel Hidde als Sam van Eck beiden nog een keer.
Met name Sam van Eck speelde een uitstekende wedstrijd na een aantal weken afwezigheid. Maar eigenlijk gold dat opnieuw voor iedereen. Na afloop kregen we veel complimenten van de leiders van DSV.