Hulshorst F2 2 - 0  BAS JO9-3
29-11-2014, 09:00 uur
De Eendracht, Brandsweg 3 Hulshorst

Wij scoren niet, zij wel

Toch wel weer wat onnodig heeft BAS F3 vandaag met 2-0 verloren van Hulshorst F2.

De op een na laatste wedstrijd van de competitie was vandaag uit tegen Hulshorst F2. Vertrek om 8 uur blijft vroeg. Iedereen was echter mooi op tijd aanwezig en onder aanvoering van leider Gerben gingen we in een kleine optocht op weg.
Hidde zou rechtstreeks gaan met z'n vader. Maar zij kregen helaas een lekke band onderweg en waren daardoor iets te laat. Verder was het vrij koud, zowel in het veld voor de spelers als langs de lijn voor de toeschouwers.
BAS en Hulshorst waren goed aan elkaar gewaagd. De wedstrijd ging vanaf het begin gelijk op met kleine kansen aan beide kanten. Voor BAS schoot onder meer Djairo van veraf op de keeper.
Vlak voor rust scoorde Hulshorst echter 1-0. De bal werd door BAS wat ongelukkig uitverdedigd en dat strafte de spits van onze tegenstanders genadeloos af. Shirley was kansloos.
In de rust werd iedereen weer wat opgewarmd en opgepept. De tweede helft leek een kopie van de eerste. Alleen had BAS nog meer kansen. Met name Hidde kwam een aantal keren goed door, maar stuitte steeds op de goede keeper van Hulshorst. Eén keer raakte hij uit een moeilijke hoek de paal.
Zoals zo vaak viel het beslissende doelpunt aan de andere kant. Door een misverstand tussen Shirley en Job kreeg de rechtsbuiten van Hulshorst een vrije kans voor open doel. Hij benutte die koelbloedig.
Bij de afrondende strafschoppen mocht Roos keepen omdat Shirley een bal lelijk tegen haar hoofd kreeg. Shirley was vervolgens wel de enige die haar penalty wist te scoren tegen de uitstekende keeper van Hulshorst. Na afloop in de kleedkamer trakteerde Joey vanwege zijn zevende verjaardag en we hebben toen ook nog even hartstochtelijk voor hem gezongen.