BAS JO9-3 - Sparta Nijkerk F11 : 0-9

BAS JO9-3 0 - 9  Sparta Nijkerk F11
6-12-2014, 10:00 uur

Volledig weggespeeld

BAS F3 is afgelopen zaterdag in de laatste competitiewedstrijd volledig weggespeeld door Sparta Nijkerk F11, uitslag 0-9.

De F11 van Sparta Nijkerk kwam zaterdag maar met 7 man naar Biddinghuizen en de spelers waren niet eens al te groot. Dat varkentje gaan we vandaag wel even wassen, dachten we. Maar schijn bedriegt. F3 had geen schijn van kans tegen de kleine toppers uit Nijkerk.
Het begin van de wedstrijd leek even nog gelijk op te gaan. Echter na 5 minuten kregen we kort na elkaar twee ongelukkige goals tegen, toen knakte het. Bij 0-2 kreeg Job nog wel een goede kans, maar hij schoot net naast.
Voor rust liep Sparta Nijkerk eenvoudig uit naar 0-5. Onze achterhoede zag er een paar keer niet al te gelukkig uit en ook Shirley had als keeper niet veel geluk.
In de rust hebben we nog geprobeerd om de boel op te peppen. Roos wilde graag keepen en de tactiek was om ballen snel in de diepte naar Hidde te schieten.
De tweede helft was weer iets beter dan de eerste, maar niet veel beter. De enige speler die echt een voldoende verdiende was Lars. Hij verdedigde zo goed mogelijk, maar kon niet voorkomen dat Sparta Nijkerk ook in de tweede helft nog vier keer scoorde.
Overigens hadden we een paar keer bijna alsnog succes met onze tactische vondst om snel ballen naar Hidde te schieten. Hij kwam een paar keer alleen voor de keeper, maar schoot of net naast of de bal werd gestopt.
Eindstand 0-9 en eigenlijk een wedstrijd om gauw te vergeten. Maar dat doen we niet. We moeten als leiders en spelers bij onszelf te rade gaan. In deze competitie zijn we zeker de laatste wedstrijden niet beter gaan voetballen. Dat is jammer en niet nodig. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar is om allemaal wat fanatieker te zijn en beter ons best te doen, dan komt het vast wel een keer goed. Deze week nog twee keer trainen en daarna voorlopig even vakantie.