BAS JO9-3 - BAS F4 : 6-2

BAS JO9-3 6 - 2  BAS F4
14-2-2015, 10:00 uur

Leuk oefenpotje tegen BAS F4

BAS F3 heeft vanmorgen een mooie vriendschappelijke wedstrijd tegen BAS F4 gewonnen met 6-2.

Na een maand stilstand en alleen af en toe een keer trainen konden we vandaag eindelijk weer echt aan de bak. Tegenstander was BAS F4, een nieuw team met vooral spelers die tot de winterstop bij de mini's meededen.
F3 begon bijna op volle oorlogssterkte. Alleen Roos was afwezig en Sam van Eck een beetje aan de late kant. Het begin van de wedstrijd was zonder meer voor ons. De tactiek was om alle ballen zo snel mogelijk naar Hidde te spelen en dan met z'n allen naar voren. Dat lukte goed. In de eerste helft scoorde Hidde een onvervalste hattrick en Job zorgde voor een 0-4 ruststand.
In de tweede helft ging Shirley voetballen en Sam Dodde wilde wel keepen. De wedstrijd was meer in balans. F4 begon gaandeweg steeds meer van zich af te bijten. Djairo tikte de 5-0 binnen na een mooie aanval en een afgeslagen bal.
Daarna maakte Benjamin heel bekeken 5-1 en had F4 nog meer kansen om terug te komen. Na een counter en een verre sprint vanaf eigen helft wist Job 6-1 te scoren. Kort voor tijd echter toonde F4 toch weer veerkracht en Jesse bracht na een goede actie de eindstand op 6-2.
Al met al een mooi oefenpotje. Als F4 goed op elkaar ingespeeld raakt zullen we niet zomaar meer van ze winnen, dat is wel duidelijk. Aan het eind van het seizoen nog maar eens proberen.