BAS JO9-3 - VSCO '61 F5 : 11-1

BAS JO9-3 11 - 1  VSCO '61 F5
21-2-2015, 10:00 uur

Prima start nieuwe competitie

BAS F3 is de voorjaarscompetitie uitstekend gestart met een 12-1 (of volgens de scheidsrechter 11-1) overwinning tegen VSCO F5.

Het was even harken om voldoende spelers bij elkaar te krijgen. Lars en Lieke zijn op vakantie en een dag voor de wedstrijd moest ook Joey zich nog afmelden vanwege een pijnlijke been. Uiteindelijk hadden we het geluk dat de wedstrijd van F2 niet doorging, daardoor konden Simon en Maxx met ons meedoen. Voorafgaand aan onze wedstrijd moesten Job en Sam Dodde nog bijspringen bij F4, die hadden ook maar 7 spelers beschikbaar.
BAS F3 was vanaf het begin van de wedstrijd de bovenliggende partij. Vooraf hadden we afgesproken om veel meer over te spelen en dat lukte goed. De 1-0 kwam van de voet van Simon, die als verdediger steeds doorschoof naar voren en dan probeerde op tijd terug te zijn. Job maakte met een prachtig afstandschot 2-0. Aan hem was niet te merken dat hij al bijna een hele wedstrijd in de benen had. Met twee doelpunten bepaalde Hidde de ruststand op 4-0.
In de tweede helft ging BAS op dezelfde voet verder. Hidde scoorde 5-0 na weer een snelle uitval. Daarna maakte de spits van VSCO na een mooie solo vanaf eigen helft 5-1. Vervolgens knalde Hidde de 6-1 binnen na aarzelend ingrijpen van de VSCO-keeper, scoorde Job drie keer op rij en daarna Simon twee keer toen hij Hidde kwam aflossen in de spits. De afsluiter was voor Job met opnieuw een prachtig hoog schot van veraf.
Al met al een mooie start van de competitie. Nu moeten we deze lijn blijven doortrekken. Komende week trainen we alleen op woensdag ivm de vakantie. Volgende week spelen we de tweede wedstrijd uit tegen YVV.