BAS JO9-3 - Lelystad '67 F11 : 9-1

BAS JO9-3 9 - 1  Lelystad '67 F11
28-3-2015, 10:00 uur

Prima winst tegen SV Lelystad F11

BAS F3 heeft met 9-1 gewonnen van SV Lelystad F11, dit team was tot vandaag nog ongeslagen.

Vooraf werd gespannen uitgekeken naar deze wedstrijd, die werd aangekondigd als topper. Lelystad had vorige week nog met 3-4 gewonnen van Asv Dronten en daar had de F3 juist van verloren. Dus vooraf werd de boel even goed op scherp gezet.
F3 was op volle oorlogsterkte en het begin was uitstekend. Er werd goed en geconcentreerd gespeeld. Prima druk op de tegenstanders en achterin stond het als een huis dankzij opnieuw Lars en Lieke.
Al snel maakte Job de 1-0 met een hard schot. Daarna bleef BAS verzorgd voetballen en scoorde Hidde twee keer op rij. Beide keren ging hij goed door vanaf links en ging de bal via de keeper het doel in. Nog voor rust maakte Job zijn tweede en derde doelpunt. De 4-0 kwam uit een mooie aanval waarbij Lars de bal uitstekend voorgaf.
De ruststand was dus 5-0. Net als vorige week ging Roos keepen in plaats van Shirley. Direct na rust leek Lelystad wat sterker te worden, maar de verdediging met nu ook Djairo liet geen steken vallen.
Job scoorde na een minuut of 5 in tweede helft de 6-0. Daarna ging het weer even snel. Sam Dodde en Joey maakten 7-0 en 8-0, beide met poeiers van behoorlijke afstand. Daarna maakt Lelystad de verdiende eretreffer. Het slotakkoord was voor Hidde, die met zijn derde goal van de dag de eindstand bepaalde op 9-1.
Al met al een uitstekende wedstrijd van F3. Voorlopig staan we op de 3e plaats in de competitie, maar dat komt omdat we één wedstrijd minder gespeeld hebben dan de koplopers Zwart-Wit en AsvDronten. Kortom we hebben alles nog in eigen hand. Maar we moeten niet zenuwachtig worden en wedstrijd voor wedstrijd onze puntjes blijven pakken.