BAS JO9-3 - CSV '28 JO9-12 : 8-0

BAS JO9-3 8 - 0 (3 - 0) CSV '28 JO9-12
8-10-2016, 10:00 uur

Nieuwe ronde, nieuwe klasse…… nieuwe prijzen?

Na een week rust en de welverdiende promotie van “onze” jongens was het deze zaterdag ochtend een prachtig moment om een krachtmeting aan te gaan in onze nieuw klasse tegen Zwolle

We gingen voortvarend aan de slag, Jan scoort nog voordat de 1e minuut voorbij is en laat ons en onze tegenstander confuus in en rond het veld staan. De druk vanuit de kant van Bas blijft hoog want binnen 5 minuten komt Julian aan de bal en scoort een prachtig doelpunt!! En daar blijft het niet bij, Zwolle komt amper aan de bal onze mannen beheersen het spel. Het is een prachtig spel om te zien, onze jongens schitteren op het veld, ze weten elkaar steeds beter te vinden en daaruit vloeit het volgende doelpunt van Joost!! De euforie is groot maar Zwolle weet zich een weg te banen richting ons doel maar komen niet voorbij Jan. Tegen het einde van de 1e helft komt er nog een kleine dreiging vanuit de tegenpartij maar Kjell bemant het doel en zorgt ervoor dat het ze niet weten te scoren.

In de 2e helft grijpt Zwolle zijn kans, ze komen richting ons doel maar de 1e aanval word gestopt door Jan. De aanval blijft komen maar onze keeper Julian weet op spectaculaire wijze een tegendoelpunt te stoppen. Tijs en Marc komen aan de bal, een prachtige 1-2tje tussen beide heren zorgt er voor dat de bal weer richting het doel van de Zwolle komt, Joost rent en passeert hierbij soepeltjes de tegenstander, Kai en Jurre zorgen ervoor dat hij kan schitteren en dit doet hij dan ook, Joost scoort!! Niet lang daarop heeft Kjell zich vrijgespeeld en scoort hij!! Jongen, jongens wat een wedstrijd. Zwolle komt onze kant op met een mooie aanval maar Marc is perfect aan het verdedigen. We gaan weer richting de tegenstander, Jan krijgt een prachtige kans maar de bal gaat over. Joost is lekker fel voorin, in t middenveld schitteren Kai en Jurre en ook achterin staan ze hun mannetje. Tijs geeft een mooi pass en Jan scoort wederom na een schitterend opbouw van zijn teamgenoten!! De wedstrijd ligt even stil er lijkt een gewonde te zijn gevallen in de tegenpartij, niets of niemand is bestand tegen het spel van onze jongens. Het einde komt in zicht maar we willen meer en daar is Gijs en hij scoort!! Zijn allereerste doelpunt een memorabel moment, wat een euforie, wat een blijdschap. Zwolle probeerde nog iets van zijn eer te redden maar, helaas voor de heren in deze Arena was geen plaats voor de Zwolse gladiatoren.

Onze dank gaat uit naar de arbiter Dhr Custers voor het verzorgen van een prima verlopen wedstrijd. De trainers en leiders van dit prachtige team wederom bedankt voor jullie enthousiasme, kennis en coaching.