Sportpark Swift ’64, Sportweg 6 Swifterbant

Ondanks het vroege tijdstip, schijnt de zon nog steeds voor onze toppers!

Zo en daar gingen we dan in alle vroegte richting Swifterbant. Kai vond het maar wat leuk in het donker. Moeten we dan ook in het donker voetballen. Nee, dan is het gelukkig weer licht.
De mannen zijn tot nu toe ongeslagen in de competitie. Wij zijn benieuwd of dit zo blijft. Ze hebben er in ieder geval weer super veel zin in.

Dit keer hebben we twee invallers, de toppers Michael en Praise zijn met ons mee. Bedankt, wij waren er erg blij mee. Er wordt gestart met inspelen, waarna de wedstrijd begint. Thijs is keeper en Sam zal de 2e helft in het doel plaatsnemen. Gelukkig worden wij voorzien van koffie, bedankt Sander en kunnen wij genieten van de wedstrijd; Swift-Bas.

Al snel wordt er gescoord door Kjell en is het 0-1. Er wordt goed overgespeeld en Bas is veel te vinden op de helft van Swift. Na een mooie voorzet scoort Praise en het is 0-2. Dan komt er een kans van Swift, maar Thijs onze keeper blijft stokstijf staan en heeft allang gezien dat de bal naast het doel gaat. Er volgt nog een kans van Sam, maar helaas, de bal is naast het doel.

Dan wordt er gevloten en is het rust. Wij willen toch even kwijt dat het vreemd is dat de trainer van Swift de wedstrijd fluit.
Het lijkt erop dat Bas alweer gaat winnen vandaag. Swift wil ons daar wel een handje of in dit geval een voetje bij helpen en na een mooie voorzet is het een eigen doelpunt en zet de teller op 0-3. De speler van Swift kijkt erg teleurgesteld, dat was zeker niet de bedoeling.
Er wordt gestreden om de bal, Kjel gaat ervan door met de bal maar mist zijn schoen. Sam krijgt nog een kans maar helaas daar staat de doelpaal. Dan is daar weer een welverdiend doelpunt voor Bas, bedankt Praise, en is het 0-4. De keeper van Swift wordt direct gewisseld, die heeft er geen zin meer in.
Dan weet Swift toch een keer door te breken en weet dan ook nog te scoren, het wordt 1-4.

Na een super leuke wedstrijd, waarin er door Bas goed werd overgespeeld en hard geknokt, klinkt het eindsignaal. Onze toppers hebben alweer gewonnen, yesssss.