Om 7.30uur gaat de wekker, nee toch niet het zijn appjes van Kirsten die met Kjell staat te popelen om een potje te voetballen.
Ander half uur te vroeg, maar geeft ons de kans om allemaal keurig op tijd aanwezig te zijn.
Aangekomen in Elburg komt Jurre er achter dat zijn voetbalschoenen nog thuis liggen. Harm verandert in Max Verstappen... springt in de wagen en schiet met piepende banden het parkeerterrein af,
de jongens hebben er zin in en zijn aan het warm lopen, Harm is ruim op tijd terug dus nu is iedereen er klaar voor.

Het is een belangrijke wedstrijd, aangezien de vorige waarvan ik verslag schreef een 11-0 nederlaag was, leek het me mooi om een 11-0 overwinning te kunnen schrijven. voor ik het wist riep ik uit: strijders als jullie winnen met 11-0 trakteer ik op iets lekkers.

De eerste helft, speelt zich voornamelijk af op de helft van ESC een hoop schoten op doel waar hoekschoppen uit komen. Dit bied kansen.
Marc die steeds zijn tegenstander gek maakt van de schijnbewegingen, die als een echte messi met de bal aan zijn voet door de verdediging breekt, paast op jan en GOOOOAAAAAL de 1-0 is een feit! niet lang daarna volgt 2-0 Kjell, 3-0 Jan, 4-0 Joost. De toon is gezet de mannen hebben er vertrouwen in dit word onze dag!
Er word heel mooi samen gewerkt, goed vrijgelopen en netjes afgewerkt. de BAS supporters aan de kant zijn ook niet meer te temmen. Een mooi samen spel van Kjell die schiet op Sam, Sam die paast op Joost en die maakt de 5-0. Marc 6-0. De bal komt richting onze goal, Jurre die de eerste helft op doel staat doet lekker mee. Hij speelt de bal naar Jan, Jan paast naar Kjell die door paast naar Marc, Marc geeft een voorzet op Sam die de bal aflevert voor de voeten van Jan....BAM 7-0. Een mooie paas van Sam op Joost maar die mist. 1 tweetje Tijs met Sam maar Joost maakt het af 8-0, rust.

Rust, Dyane verzorgt deze keer de koffie, heerlijk want koud is het wel. Herman is toch nog even snel naar de auto gerend om zijn handschoenen te pakken. De trainers nemen nog even het spel met de jongens door, maar deze wedstrijd kan niet meer stuk. Die 11-0 komt toch wel heel dicht bij!

Penalty killer Tijs staat de 2e helft op doel. We pakken snel de draad weer op, Kjell 9-0. Goed voetbal tussen Julian en Jurre diepe paas voor de voeten van Joost die zijn 4e doelpunt maakt 10-0. Nog 1 punt verwijderd van de chips. Schot op doel, keeper ESC stoot de bal naast de goal, corner. Jan neemt de hoekschop, Sam staat bij de 2e paal klaar en werkt de bal super strak het doel in 11-0. De jongens vieren zoon goal als echte profs! Ook al is het gelukt om de 11-0 te maken, het is niet genoeg voor onze tijgers, ze jagen door en zijn niet te stoppen. 12-0 Kjell, kort daarop 13-0 Joost. De tegenstander weet het niet meer en maakt een overtreding op Sam, geblesseerd gaat hij van het veld maar al snel meld hij zich bij Harm dat hij weer wil spelen. Er heerst verwarring in het doel van Elburg... wie is de keeper? ze weten het zelf ook niet meer Kjell maakt gebruik van de situatie en scoort de 14-0. In de slotfase van de wedstrijd schieten Jan en Marc er allebei nog een bal in. dat maakt dat we deze dag winnen met 16-0.