30-11-2016, 17:00 uur
Bovenmolen, Bovenheigraaf 19 Oldebroek

Inhalen in "Onderbroek"

Daar gaan we weer richting voetbalveld, niet voor een training maar voor een inhaalwedstrijd. De toppers Kjell, Jan en Gijs zijn helaas niet aanwezig. Jan is ziek en Gijs is zo goed als klaar voor zijn verre reis. We hopen Kjell en Jan zaterdag weer te zien. Gelukkig hebben we twee kanjers van invallers, Niek en Michael. Bedankt fijn dat jullie mee konden.

We vertrekken rond 16:00 uur richting Oldebroek, wat zeg je Sam Onderbroek hahaha. Klinkt wel veel leuker natuurlijk maar het is toch echt Oldebroek. In de kleedkamer worden de shirts uitgedeeld. Sam is de eerste helft keeper en Kai staat de springen voor de tweede helft. Geen andere vrijwilligers dus Sam en Kai staan in het doel.
De mannen beginnen snel met warm spelen, want ze hebben een energie, pffffff. Komt dat allemaal door die ouwe man in het land? Om 17:00 uur gaat de wedstrijd van start. Er is een punt waar ze goed op gaan letten dit keer, ja heel goed Sam ruimte geven. En vooral bij rood geen bal afpakken, niet nodig. Dit keer hebben ze goed naar Floris geluisterd.

De wedstrijd gaat van start er wordt goed overgespeeld en iedereen heeft er zin in. Er komen een paar kansen voor BAS maar helaas de keeper weet ze tegen te houden. Maar dan na ongeveer tien minuten spelen is daar het eerste doelpunt, gemaakt door Joost. Oldebroek laat het niet op zich zitten en dan valt daar de treffer en is het 1-1. Kai spreekt onze keeper Sam even bemoedigend toe. Oldebroek is op dreef en daar gaat een aanvaller richting ons doel helemaal alleen gevolgd door Michael, maar wat blijkt Michael is super snel en weet hem in te halen en de bal richting zijkant te schieten. Maar nog voor de tweede helft daar is, is daar alweer een doelpunt en staan wij 2-1 achter.

In de rust weet Floris het hele team weer op te peppen en ze gaan er weer voor. Maar al heel snel wordt het 3-1, wij moeten het toegeven, een mooi doelpunt helemaal in de hoek dus onze keeper Kai was gewoon te klein. Hier moeten wij dus wel iets aan doen en we spelen goed over en proberen dat doelpunt te maken. Wij krijgen nog een paar kansen maar helaas is het net naast of staat daar ineens weer die keeper van Oldebroek tussen bal en doel. We geven niet op en dan lukt het Marc, het staat 3-2 nog maar 1 te gaan en wij staan weer gelijk. Er volgen kansen genoeg van BAS, allen het scoren lukt niet. Gelukkig hebben wij Niek nog en die weet de bal er wel in te schieten en het staat 3-3 een mooie stand vinden wij. Van ons mag de scheidsrechter wel fluiten voor het eindsignaal. En dan is daar Oldebroek weer voor het doel van BAS wij proberen goed te verdedigen maar dan weten ze toch weer door te breken en is het 4-3. Helaas blijft het hierbij en klinkt daar het eindsignaal, een mooie wedstrijd.

Wij hebben goed gevoetbald, maar soms zit het mee en soms wil de bal er gewoon niet in. Op naar zaterdag uit tegen Elburg.